Κάρτα STLS4 - Card STLS4 Κάρτα STLS4 - Card STLS4
€260,40
Hipath 3350 V4-5 Hipath 3350 V4-5
€620,00 €558,00
Καρτα SLA8 - Card SLA8 Καρτα SLA8 - Card SLA8
€260,40
Siemens Optiset Standard Siemens Optiset Standard
€111,60 €89,28
Κάρτα SLU8 - Card SLU8 Κάρτα SLU8 - Card SLU8
€272,80 €245,52
Optipoint 500 Advance Optipoint 500 Advance
€173,60 €138,88
Hipath 3350 V9 Hipath 3350 V9
€930,00 €744,00
Τροφοδοτικο Hipath 3550 Τροφοδοτικο Hipath 3550
€396,80 €357,12
Gigaset SX445 ISDN S30853-S383-B101-13 Gigaset SX445 ISDN S30853-S383-B101-13
€111,60
Gigaset DA210 BLACK Gigaset DA210 BLACK
€16,12
Optipoint 500 Economy Optipoint 500 Economy
€121,52 €109,37
Optipoint 500 Standard Optipoint 500 Standard
€124,00

COSMOTE MULTIROOM

Τη δυνατότητα να βλέπουν ταυτόχρονα διαφορετικά κανάλια σε διαφορετικές τηλεοράσεις του σπιτιού, αλλά και να απολαμβάνουν διαδραστικές τηλεοπτικές υπηρεσίες σε όλες τις οθόνες, προσφέρει η COSMOTE TV στους συνδρομητές της, με την νέα υπηρεσία COSMOTE TV MULTIROOM. Με την υπηρεσία, που λειτουργεί μέσω της hybrid πλατφόρμας, τα νοικοκυριά θα μπορούν να ενεργοποιήσουν έως και 3 επιπλέον αποκωδικοποιητές σε μία δορυφορική ή ευρυζωνική σύνδεση, προκειμένου όλα τα μέλη της οικογένειας να βλέπουν ταυτόχρονα το πρόγραμμα της επιλογής τους.

 COSMOTE-TV-MULTIROOM

Μέσω της hybrid τεχνολογίας, οι συνδρομητές της υπηρεσίας COSMOTE TV MULTIROOM θα μπορούν να παρακολουθούν -ταυτόχρονα- σε περισσότερες από μία τηλεοράσεις τα κανάλια της COSMOTE TV και παράλληλα θα έχουν πρόσβαση στις διαδραστικές υπηρεσίες COSMOTE REPLAY TV (για ετεροχρονισμένη παρακολούθηση προγραμμάτων), COSMOTE CINEMA ON DEMAND (για την ενοικίαση ταινιών αμέσως μετά την προβολή τους στους κινηματογράφους), COSMOTE TV PLUS (δωρεάν πρόσβαση σε ταινίες, σειρές και ντοκιμαντέρ από τα κανάλια COSMOTE CINEMA & HISTORY). Ακόμη, θα έχουν δυνατότητα να κάνουν εγγραφές σε όλους τους αποκωδικοποιητές τους.

Επιπλέον, η νέα υπηρεσία δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές να σταματήσουν την προβολή ενός on demand προγράμματος σε μία τηλεόραση, και να τη συνεχίσουν σε άλλη τηλεόραση, από το σημείο όπου σταμάτησαν.

Η υπηρεσία διατίθεται με 6,60 ευρώ/μήνα για κάθε επιπλέον αποκωδικοποιητή, με 12μηνη δέσμευση.

Το COSMOTE TV MULTIROOM είναι διαθέσιμο και για τους συνδρομητές των επαγγελματικών πακέτων της υπηρεσίας μέσω δορυφόρου.

Περισσότερες πληροφορίες για την ενεργοποίηση της υπηρεσίας στο cosmotetv.gr


 

Με το Multiroom δίνεται η ελευθερία στους συνδρομητές, να παρακολουθούν διαφορετικά κανάλια της πλατφόρμας (και όχι μόνο) στις τηλεοράσεις του σπιτιού τους. Κάθε συνδρομητής θα μπορεί να έχει σπίτι του μέχρι και τέσσερις (4) αποκωδικοποιητές, ώστε να επιλέγει ανεξάρτητα, τι θα παρακολουθήσει είτε στο σαλόνι είτε στα υπνοδωμάτια του. Αυτό που συνήθως λένε οι διαφημιστές “ποδόσφαιρο ο μπαμπάς στο σαλόνι, σειρές η μητέρα στην κρεβατοκάμαρα, ταινία ο γιος με την παρέα του στο δωμάτιο”.

Για να λειτουργήσει η υπηρεσία Multiroom o κάθε αποκωδικοποιητής θα πρέπει να έχει τη δική του παροχή δορυφορικής λήψης καλώδιο από το lnb του κατόπτρου ενώ απαραίτητη είναι και η συνεχής διασύνδεση όλων των αποκωδικοποιητών στο ίδιο τοπικό δίκτυο (LocaL Area Network) καθώς και η σύνδεση τους στο Διαδίκτυο (Internet). Τα μορφολογικά χαρακτηριστικά κάθε οικίας και φυσικά ο τεχνικός που θα κληθεί να υλοποιήσει την εγκατάσταση είναι εκείνα που θα κρίνουν εάν βολεύει να χρησιμοποιηθούν και σε τι συνδυασμό τα ανάλογου αριθμού συμβατά Powerplugs (Power Line Adaptors) η WiFi Extenders. Εφόσον ολοκληρωθεί με επιτυχία η εγκατάσταση, ο συνδρομητής θα έχει τη δυνατότητα να απολαμβάνει κάθε υπηρεσία που παρέχει η COSMOTE TV (REPLAY TV, TIME SHIFT, να παρακολουθεί ζωντανά τηλεοπτικά προγράμματα ή On demand υπηρεσίες κοκ.) σε κάθε τηλεόραση ανεξάρτητα. Φυσικά, η δυνατότητα ταυτόχρονης θέασης μη γραμμικών προγραμμάτων (On Demand,TV Plus, Replay TV) της Υπηρεσίας σε διαφορετικούς τηλεοπτικούς δέκτες εξαρτάται από την ταχύτητα της ADSL / VDSL σύνδεσης σας.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη λειτουργία της υπηρεσίας, είναι η κατοχή hybrid αποκωδικοποιητή ή η αναβάθμισή του σε hybrid. Επίσης θα πρέπει όλοι οι αποκωδικοποιητές να είναι συνδεδεμένοι στο ίδιο xDSL router και να έχουν πρόσβαση στο Internet, οποιουδήποτε παρόχου (αφορά τους συνδρομητές μέσω δορυφόρου).

Προϋποθέσεις λειτουργίας υπηρεσίας COSMOTE TV MULTIROOM για την COSMOTE TV Μέσω Δορυφόρου

Για την απρόσκοπτη λειτουργία της υπηρεσίας COSMOTE TV Μέσω Δορυφόρου, είναι απαραίτητο όλοι οι αποκωδικοποιητές που έχουν ενεργοποιηθεί στην υπηρεσία COSMOTE TV MULTIROOM να είναι hybrid και να πληρούν τις πιο κάτω προϋποθέσεις:


 • Να βρίσκονται στον ίδιο οικιακό ή επαγγελματικό χώρο
 • Να συνδεθούν στη δορυφορική κεραία με ανεξάρτητη ομοαξονική καλωδίωση
 • Να παραμένουν συνδεδεμένοι στο ίδιο τοπικό δίκτυο (LAN) ώστε να επικοινωνούν μεταξύ τους και να έχουν πρόσβαση στο Διαδίκτυο (Internet)
 • Να παραμένουν συνεχώς σε ενεργή κατάσταση ή σε κατάσταση Αναμονής (Active Standby) Η σύνδεση των αποκωδικοποιητών στο ίδιο τοπικό δίκτυο (LAN) μπορεί να γίνει είτε μέσω δομημένης Ethernet καλωδίωσης, είτε με τη χρήση ειδικών προσαρμογέων[Powerline Adapters (Powerplugs) / WiFi Extenders] ανάλογα με τη διαρρύθμιση του χώρου σας.
Στην ακόλουθη εικόνα μπορείτε να δείτε ενδεικτικό παράδειγμα συνδεσμολογίας ενός COSMOTE TV MULTIROOM δικτύου:

multiroom

σημ: Στον κάτω αριστερα δέκτη γιατι κατεβαίνουν δύο ομοαξονικά . Ο κάθε δέκτης με ενσωματωμένο σκληρό θέλει 2 ομοαξονικά κανονικά. Μπορεί να παίξει και με 1, αλλά κάποια κανάλια δεν μπορούν να γράψουν, αν βλέπεις άλλο με διαφορετική πόλωση.


Μέσα από το μενού της COSMOTE TV υπηρεσίας αν μεταβείτε στις ‘Ρυθμίσεις / Σύστημα / Κατάσταση MULTIROOM’ θα δείτε τον συνολικό αριθμό των αποκωδικοποιητών που ανήκουν στην ίδια σύνδεση COSMOTE TV MULTIROOM, καθώς και τη μεταξύ τους κατάσταση διασύνδεσης. 

Στο συγκεκριμένο μενού εμφανίζεται:

 • Ο συνολικός αριθμός των αποκωδικοποιητών που ανήκουν στο ίδιο δίκτυο COSMOTE TV MULTIROOM
 • Ο αριθμός της συνδρομητικής κάρτας και το όνομα κάθε αποκωδικοποιητή
 • Η κατάσταση λειτουργίας του κάθε αποκωδικοποιητήΗ κατάσταση διασύνδεσης και λειτουργίας των αποκωδικοποιητών που ανήκουν στην ίδια σύνδεση COSMOTE TV MULTIROOM απεικονίζεται χρωματικά ανάλογα τη λειτουργία τους. Διακρίνονται τρεις καταστάσεις διασύνδεσης:

 • Κανονική Λειτουργία
  Όλοι οι αποκωδικοποιητές είναι συνδεδεμένοι και λειτουργούν κανονικά.
 • Αδυναμία Επικοινωνίας
  Για να λειτουργεί εύρυθμα η COSMOTE TV MULTIROOM υπηρεσία θα πρέπει η διασύνδεση των αποκωδικοποιητών να είναι διαρκής. Εάν διακοπεί η επικοινωνία με έναν ή περισσότερους αποκωδικοποιητές (π.χ. λόγω απώλειας συγχρονισμού των Powerplugs ή των WiFi Extenders, απενεργοποίησης ή μεταφοράς ενός αποκωδικοποιητή σε άλλο χώρο) τότε ο/οι αποκωδικοποιητές που έχουν σταματήσει να επικοινωνούν με τους υπόλοιπους μπαίνουν σε κατάσταση «Αδυναμίας Επικοινωνίας» (κίτρινη ένδειξη).
 • Διακοπή Λειτουργίας
  Αν η επικοινωνία μεταξύ των αποκωδικοποιητών διακοπεί για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ή υπάρχει μακροχρόνια απώλεια της σύνδεσης με το Internet τότε η λειτουργία όλων των αποκωδικοποιητών διακόπτεται και δεν είναι δυνατή η προβολή οποιαδήποτε μορφής περιεχομένου.


Για να αποκατασταθεί η λειτουργία των αποκωδικοποιητών θα πρέπει να αποκατασταθεί η μεταξύ τους σύνδεσή ή/και η σύνδεση με το Internet αντίστοιχα. 
Επιπλέον μέσα από το μενού Ρυθμίσεις /Σύστημα/ Κατάσταση Multiroom υπάρχει η δυνατότητα να αλλάξετε το όνομα του κάθε αποκωδικοποιητή και να δώσετε 
μία φιλική ονομασία για τον καθέναν, ώστε να αναγνωρίζετε ποιος αποκωδικοποιητής ανήκει σε κάθε δωμάτιο/σημείο. Η διαδικασία αλλαγής ονομασίας 
απλή, πατήστε το πράσινο πλήκτρο και θα εμφανιστεί το εικονικό πληκτρολόγιο στην οθόνη όπου μπορείτε να γράψετε το όνομα της αρεσκείας σας.

 

~~~ Αγοράστε σήμερα με την πιστωτική σας κάρτα και πληρώστε σε 3 Άτοκες Δόσεις αγοράζοντας τα εμπορεύματα που χρειάζεστε σήμερα με πίστωση, ενισχύοντας τη ρευστότητα σας. ~~~