Optipoint 500 Standard Optipoint 500 Standard
€148,80 €133,92
Motherboard Hipath 3750 Motherboard Hipath 3750
€1.488,00 €1.339,20
Music On Hold Music On Hold
€173,60
Hipath 3550 V9 Hipath 3550 V9
€1.178,00 €1.060,20
ΤΗΛΕΦ.ΚΕΝ. UNIFY OPENSCAPE BUSINESS X1 ΤΗΛΕΦ.ΚΕΝ. UNIFY OPENSCAPE BUSINESS X1
€868,00 €694,40
Οθονη για optiPoint 500 Οθονη για optiPoint 500
€55,80 €50,22
Ασύρματο BS4 για κέντρα Hipath Ασύρματο BS4 για κέντρα Hipath
€434,00 €347,20
OpenStage 40T (LAVA) (L30250-F600-C151) OpenStage 40T (LAVA) (L30250-F600-C151)
€260,40
Hipath 3350 V9 Hipath 3350 V9
€930,00 €744,00
Gigaset DA210 BLACK S30054-S6527-R101 Gigaset DA210 BLACK S30054-S6527-R101
€16,12
Siemens euroset 805s Siemens euroset 805s
€22,32
Τροφοδοτικο Hipath 3350 Τροφοδοτικο Hipath 3350
€248,00

Προσωπικά δεδομένα

Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του www.messina-pbx.gr και προκειμένου να παραγγείλετε προϊόντα, αλλά και για να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας ώστε να σας ενημερώνουμε για νέα προϊόντα μας, είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, ημερομηνία γέννησης κλπ.). Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου του www.messina-pbx.gr, προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.messina-pbx.gr λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και τηρεί με ασφάλεια τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα είστε εγγεγραμμένος σε κάποια υπηρεσία του www.messina-pbx.gr τα οποία διαγράφονται μετά την με οποιοδήποτε τρόπο λήξη της συναλλακτικής σχέσης. Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.messina-pbx.gr χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτό ή συνεργαζόμενες με αυτό επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης. Τα τηρούμενα στοιχεία του αρχείου δύνανται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις. Ο Πελάτης έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997.

Οι πληροφορίες που συλλέγουμε από εσάς


Προσωπικά δεδομένα: Ο κάθε επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.messina-pbx.gr χωρίς να δώσει οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία. Θα χρειαστούμε προσωπικά δεδομένα (το e-mail σας) μόνο όταν γίνετε μέλος και προχωρήσετε σε παραγγελία προϊόντων.

Πληροφορίες που αφορούν αγορά προϊόντων: Τα απαραίτητα στοιχεία για κάθε συναλλαγή είναι το ονοματεπώνυμο σας, ένα σταθερό τηλέφωνο, ένα κινητό τηλέφωνο, διεύθυνση (οδός, πόλη, ταχυδρομικός κώδικας), διεύθυνση αποστολής της παραγγελίας και τύπο παραστατικού (απόδειξη, τιμολόγιο). Παράλληλα, ζητάμε εθελοντικά κάποια στοιχεία όπως αριθμό fax και όνομα πατρός.

Δεδομένα παραστατικού: Στην περίπτωση που εκδώσουμε τιμολόγιο χρειαζόμαστε το όνομα της εταιρείας, Α.Φ.Μ. και διεύθυνση της έδρας της.

Συνοπτικά, ζητάμε τόσες μόνο πληροφορίες όσες χρειάζονται ώστε να ολοκληρωθεί άρτια η αγοραστική σας εμπειρία: συνεπή παράδοση των προϊόντων που παραγγείλατε, ασφαλή πληρωμή της παραγγελίας σας και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση βασισμένη στις ανάγκες και προτιμήσεις σας.

Για να μπορούν να προσφέρουν προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, οι περισσότερες μεγάλες εταιρείες χρησιμοποιούν αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης, τα λεγόμενα cookies. Τα cookies χρησιμοποιούνται μόνο για να αναγνωρίσουν ότι μπαίνετε στο site, ώστε να μη χρειάζεται να σας ζητείτε password σε όλες τις σελίδες που περιλαμβάνουν συναλλαγή στοιχείων.Η «ΜΕΣΣΙΝΑ Α.Ε» χρησιμοποιεί cookies: για να μη σας ζητάμε συνεχώς password όταν επισκέπτεστε τις διάφορες σελίδες μας, θα πρέπει να σας αναγνωρίζουμε όταν εισέρχεστε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Η διαχείριση των στοιχείων και των πληροφοριών που μας έχετε δώσει γίνεται ως εξής:
Χρησιμοποιούμε τα δεδομένα που μας έχετε εμπιστευτεί για να σας προσφέρουμε μια ξεχωριστή αγοραστική εμπειρία, με τους ακόλουθους τρόπους:

- Για να γίνετε μέλος στο www.messina-pbx.gr (Ως μέλος έχετε πρόσβαση σε παλαιές και τωρινές παραγγελίες σας. Ακόμη μπορείτε να κρατάτε λίστα των προϊόντων που θέλετε να αγοράσετε στο καλάθι αγορών σας. Επίσης να λαμβάνετε προϊοντικές ενημερώσεις σε προϊοντικές κατηγορίες του ενδιαφέροντός σας
- Για να παραδίδουμε στο χώρο σας παραγγελίες που έχετε προμηθευτεί online
- Για να μπορείτε να επιβεβαιώνετε τις παραγγελίες σας
- Για να μπορούμε να απαντήσουμε σε πιθανές απορίες σας
- Για να σας στέλνουμε ειδικές προσφορές και προϊοντικές ενημερώσεις

Σε καμία περίπτωση δε διακινούμε προσωπικά σας στοιχεία σε τρίτους (άρθρο 11 ν. 2472/1997)

Σε καμία περίπτωση δεν πουλάμε ή ενοικιάζουμε προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους. Τα στοιχεία αυτά χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από τη «ΜΕΣΣΙΝΑ Α.Ε» για να βελτιώνουμε συνεχώς την εξυπηρέτησή σας.

Εξαίρεση στη δέσμευση αυτή είναι η περίπτωση που οι συγκεκριμένες πληροφορίες ζητηθούν με δικαστική απόφαση από όργανα του Νόμου

Νομικές Δεσμεύσεις

Οι επισκέπτες του ιστότοπου περιορίζονται από τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις, και γι΄αυτό σας παρακαλούμε να διαβάσετε τα παρακάτω: ο ιστότοπος www.messina-pbx.gr μπορεί να περιέχει συνδέσεις με άλλους εξωτερικούς ιστότοπους ή άλλες εξωτερικές ιστοσελίδες . Καθώς ακολουθείτε αυτές τις συνδέσεις, η εξωτερική ιστοσελίδα μπορεί να εμφανιστεί σε ολόκληρη την οθόνη  ή σε μερικές περιπτώσεις μπορεί να εμφανιστεί σε ένα πλαίσιο αυτής της ιστοσελίδας. Όταν μία εξωτερική σύνδεση εμφανίζεται στα πλαίσια αυτής της ιστοσελίδας, αυτό γίνεται για μεγαλύτερη ευκολία στην πλοήγηση και δεν υπάρχει καμμία ευθύνη όσον αφορά την εξωτερική ιστοσελίδα. Αυτές οι συνδέσεις παρέχονται για να σας βοηθούν να βρίσκετε σχετικές ιστοσελίδες, υπηρεσίες και /η προϊόντα τα οποία σας ενδιαφέρουν, γρήγορα και εύκολα. Είναι δική σας ευθύνη να αποφασίσετε εάν οι υπηρεσίες και /ή τα προϊόντα που εμφανίζονται σας ενδιαφέρουν. Η ΜΕΣΣΙΝΑ Α.Ε δεν είναι υπεύθυνη γιά τους ιδιοκτήτες ή τους λειτουργούς των εξωτερικών ιστοσελίδων ή για τα προϊόντα/υπηρεσίες που παρέχονται από αυτές ή για το περιεχόμενο της ιστοσελίδας τους και δεν δίνει ή παρυσφρείει σε προϋποθέσεις, εγγυήσεις ή άλλους όρους ή εκφράσεις σε σχέση με αυτές, και δεν έχει καμμία ευθύνη σε σχέση με αυτές (περιλαμβανομένης όποιας ευθύνης προκύψει από αξίωση ότι το περιεχόμενο των εξωτερικών ιστοσελίδων, με τα οποία συνδέεται ο ιστότοπος www.messina-pbx.gr, παραβιάζει τα πνευματικά δικαιώματα τρίτων μερών).

Όλες οι πληροφορίες ή συμβουλές που παρέχονται από αυτήν την ιστοσελίδα είναι γενικής φύσεως και δεν θα πρέπει να βασίζεστε σε αυτές για τη διαδικασία απόφασης. Η ΜΕΣΣΙΝΑ Α.Ε προσπαθεί να σας διαβεβαιώσει ότι όλες οι πληροφορίες που παρέχονται από αυτήν την ιστοσελίδα είναι σωστές αλλά δεν ευγγυάται την ακρίβεια αυτών των πληροφοριών. Η ΜΕΣΣΙΝΑ Α.Ε δεν είναι υπεύθυνη για όποια πράξη ενεργείτε βασιζόμενοι στις πληροφορίες ή συμβουλές ή για την απώλεια ή ζημιά που μπορεί να προκληθεί ως αποτέλεσμα της ενέργειας σας. Όλο το υλικό που περιλαμβάνεται στις ιστοσελίδες της ΜΕΣΣΙΝΑ Α.Ε είναι μόνο για πληροφοριακό σκοπό και δεν θα πρέπει να θεωρείται ως ένδειξη μελλοντικών αποτελεσμάτων. Το υλικό που περιλαμβάνεται εδώ ή οποιαδήποτε συμβουλή σε οποιοδήποτε ζήτημα δεν προσφέρεται ως νόμιμο. Η Μεσσινα Α.Ε με ακρίβεια αρνείται όλη την υπευθυνότητα σε οποιοδήποτε πρόσωπο σε σχέση με οτιδήποτε και αναφορικά με τις συνέπειες οποιασδήποτε ενέργειας ή παραληφθείσας πράξης μερικώς ή εν ολοκληρεία στηριζόμενης σε ολόκληρο ή μέρος του περιεχομένου αυτής της ιστοσελίδας.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Ο ιστότοπος www.messina-pbx.gr περιέχει υλικό το οποίο περιλαμβάνει κείμενο, φωτογραφίες, , αρχεία PDF κλπ, τα οποία υπόκεινται στην πλήρη προστασία τη πνευματικής ιδιοκτησίας. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ΜΕΣΣΙΝΑ Α.Ε ή έχει μεταβιβαστεί η άδεια τους από τους ιδιοκτήτες έτσι ώστε να χρησιμοποιηθούν σε αυτήν την ιστοσελίδα.Ο ιστότοπος www.messina-pbx.gr επίσης περιλαμβάνει εμπορικά σήματα. Όλα τα σήματα που περιλαμβάνονται σε αυτήν την ιστοσελίδα ανήκουν στην ΜΕΣΣΙΝΑ Α.Ε, ή έχει εκχωρηθεί η άδεια χρήσης τους από τους ιδιοκτήτες τους. Μπορείτε να εισέλθετε σε οποιοδήποτε κομμάτι αυτής της ιστοσελίδας και να εκτυπώσετε ένα αντίγραφο από μία ή όλες τις σελίδες για δική σας πληροφόρηση. Δεν μπορείτε να αντιγράψετε (είτε εκτυπώνοντας, είτε αποθηκεύοντας σε δισκέτα, είτε φορτώνοντας με άλλον τρόπο), να διανέμετε (περ. των πιθανών αντίγραφων διανομής), να μεταδώσετε, μεταβάλλετε ή επεμβείτε με οποιοδήποτε τρόπο στο υλικό που περιλαμβάνεται σε αυτήν την ισοσελίδα. Αυτοί οι περιορισμοί ισχύουν γιά ένα μέρος ή για ολόκληρο το περιεχόμενο αυτού του ιστότοπου. Εάν επιθυμείτε να δώσετε κείμενο ή άλλη σύνδεση με αυτήν την ιστοσελίδα, παρακαλούμε στείλτε μας e-mail στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. με λεπτομέρειες όπως το URL(s) της ιστοσελίδας(ων) με τις οποίες μας προτείνετε να έχουμε σύνδεση ή το URL(s) αυτής της ιστοσελίδας της οποίας εσείς προτείνετε να έχει σύνδεση με εμάς και θα εξετάσουμε το αίτημα σας. Είναι δική μας απόφαση εάν συμφωνούμε με το αίτημα σας να το πραγματοποιήσουμε. Η Μεσσινα Α.Ε μπορεί να αλλάξει τους παρόντες  όρους και τις προϋποθέσεις από στιγμή σε στιγμή.

Καθώς επισκέπτεστε αυτήν την ιστοσελίδα δέχεστε ότι οι ισχύοντες όροι και προϋποθέσεις σας δεσμεύουν και έτσι θα πρέπει να ελέγχετε αυτούς κάθε φορά που επαναεπισκέπτεστε αυτήν την ιστοσελίδα. Η ΜΕΣΣΙΝΑ Α.Ε μπορεί να αλλάξει το σχήμα και τη διάταξη αυτής της ιστοσελίδας οποιαδήποτε στιγμή. Μπορεί να αναβάλλει τη λειτουργία αυτής της ιστοσελίδας για αναβάθμιση ή ενημέρωση του περιεχομένου οποιαδήποτε στιγμή. Η Μεσσινα Α.Ε διατηρεί το δικαίωμα να τερματίσει τη λειτουργία αυτής της ιστοσελίδας οποιαδήποτε στιγμή και χωρίς προειδοποίηση. Αυτοί οι όροι και προϋποθέσεις διέπονται αποκλειστικά από το Ελληνικό Δίκαιο και σε περίπτωση αμφισβήτησης αναφορικά με αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις ή οποιαδήποτε αμφισβήτηση σχετικά με αυτή την ιστοσελίδα, είτε βλάβη αυτής, αρμόδια είναι τα Δικαστήρια Αθηνών τα οποία έχουν τη δικαιοδοσία για όποια αμφισβήτηση. Στην ΜΕΣΣΙΝΑ Α.Ε προσπαθούμε να σας δώσουμε τον μεγαλύτερο έλεγχο των προσωπικών σας πληροφοριών. Γενικά, μπορείτε να επισκεφθείτε την ισοσελίδα μας χωρίς να μας πείτε ποιός είστε ή να αποκαλύψετε προσωπικές πληροφορίες. Παρόλα αυτά υπάρxουν περιπτώσεις όπου χρειαζόμαστε πληροφορίες από εσάς, όπως το όνομα σας και η διεύθυνση email. Αποτελεί πρόθεση μας να σας ενημερώνουμε πριν συλλέξουμε προσωπικές πληροφορίες από εσάς στο Internet. Εάν επιλέξετε να μας δώσετε προσωπικές πληροφορίες μέσω του Internet, για να επικοινωνήσουμε μαζί σας ή να σας κάνουμε συνδρομητές, για παράδειγμα, πρόθεση μας είναι να σας ενημερώνουμε γιά το πως θα χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες. Εάν μας πείτε ότι δεν επιθυμείτε να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες ως βάση για περαιτέρω επικοινωνία, θα σεβαστούμε τις επιθυμίες σας. Διατηρούμε λίστα με τα IP από τους ανθρώπους που μας επισκέπτονται. Αναλύουμε αυτά τα στοιχεία για στατιστική και τάσεις και κατόπιν τα απορρίπτουμε. Ο Ιστότοπός της Μεσσινα Α.Ε πιθανόν να περιέχει συνδέσεις με άλλες ιστοσελίδες. Η ΜΕΣΣΙΝΑ Α.Ε δεν είναι υπεύθυνη για τα πνευματικά διακιώματα ή το περιεχόμενο αυτών των ιστοσελίδων.Σεβόμαστε τα προσωπικά δεδομένα οποιουδήποτε επισκέπτεται αυτήν την ιστοσελίδα. Παρακαλούμε διαβάστε το παρόν προσεκτικά, έτσι ώστε να καταλάβετε πώς συλλέγουμε και χρησιμοποιούμε τις προσωπικές πληροφορίες που μας διαθέτετε. Με την υποβολή των προσωπικών σας στοιχείων, θα μεταχειριστείτε ως έχοντας δώσει την άδεια σας για αποκαλύψεις αναφορικά με τα πνευματικά δικαιώματα. Αυτά τα πνευματικά δικαιώματα καλύπτουν τη χρήση των προσωπικών σας πληροφοριών, οι οποίες συλλέγονται μέσω ή σε σχέση με αυτήν την ιστοσελίδα. Η ΜΕΣΣΙΝΑ Α.Ε δεν θα συλλέγει προσωπικά στοιχεία από παιδιά μικρότερα των 18 ετών χωρίς τη συγκατάθεση ενός από τους γονείς ή κηδεμόνα. ΄Οποτε είναι δυνατό, η Μεσσινα Α.Ε θα δίνει οδηγίες στα παιδιά να μην παρέχουν προσωπικά στοιχεία. Σε περίπτωση που το παιδί σας έχει δώσει προσωπικά στοιχεία και εσείς επιθυμείτε να τα αποσύρετε, επικοινωνήστε μαζί μας στον  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. και εμείς θα ανταποκριθούμε στο μέτρο του δυνατού στην ικανοποίηση του αιτήματός σας. Η Μεσσινα Α.Ε ελέγχει τα προσωπικά στοιχεία που συλλέγονται σε αυτό το site. Συλλέγουμε και χρησιμοποιούμε προσωπικές πληροφορίες (πχ. όνομα, διεύθυνση, τηλέφωνο και email) για να απαντήσουμε σε ζητήματα ή απορίες που έχουν υποβληθεί από εσάς, να εκπληρώσουμε παραγγελίες ή εφαρμογές που έχουν υποβληθεί από εσάς, να διαχειριστούμε ή να φέρουμε εις πέρας υποχρεώσεις μας από συμφωνία που έχετε κάνει μαζί μας, να προλαμβάνουμε και επιλύουμε προβλήματα σχετικά με τα παρεχόμενα προϊόντα ή υπηρεσίες προς εσάς, και να κατασκευάζουμε προϊόντα ή υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας. Ως ένα μέρος των παρεχόμενων υπηρεσιών από τον ιστότοπο www.messina-pbx.gr θεωρείται το εξής: οι πληροφορίες που μας παρέχετε μπορεί να μεταφερθούν σε χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Οικονομικής Περιοχής (“EEA” Εuropean Economic Area). Για παράδειγμα, αυτό μπορεί να συμβεί σε περίπτωση που κάποιος υπολογιστής εξυπηρέτησης δικτύου είναι τοποθετημένος σε χώρα εκτός ΕΕΑ ή κάποια από τις υπηρεσίες παροχής υπηρεσιών βρίσκεται σε χώρα εκτός ΕΕΑ. Αυτές οι χώρες μπορεί να μην έχουν παρόμοιους νόμους προστασίας δεδομένων όπως στην ΕΕΑ. Εάν μεταφέρουμε τις πληροφορίες σας εκτός της ΕΕΑ κατ΄αυτόν τον τρόπο, στο μέτρο του δυνατού, θα πάρουμε μέτρα γιά να σας διαβεβαιώσουμε ότι η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων θα συνεχιστεί. Eπιπροθέτως, εάν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας ενόσω βρίσκεστε εκτός ΕΕΑ, οι πληροφορίες σας μπορεί να μεταφερθούν εκτός ΕΕΑ για να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Ως εξαίρεση όπως έχει καθοριστεί στα πνευματικά δικαιώματα, δεν θα αποκαλύψουμε καμία προσωπικά αναγνωρίσιμη πληροφορία χωρίς την άδεια σας εκτός εάν μας έχει καθοριστεί από τον νόμο, ή μας έχει ζητηθεί να το κάνουμε (για παράδειγμα, εάν μας ζητηθεί μέσω της νομικής οδού ή για τους σκοπούς της παρεμπόδισης ή απάτης ή άλλης παράβασης) ή εάν πιστεύουμε ότι τέτοια ενέργεια είναι απαραίτητη για να προστατέψει και/ή υπερασπιστεί των δικαιωμάτων μας, για την προσωπική προστασία ή προστασία περιουσίας και αυτής των χρηστών μας/πελατών μας κλπ. Κάποιες στιγμές θα θέλαμε να χρησιμοποιήσουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες γιά σκοπούς άλλους από αυτούς που έχουμε αναφέρει πιό πάνω. Πιστεύουμε ότι αυτή η επιπρόσθετη χρήση θα σας ωφελήσει. Παρ΄όλα αυτά καταλαβαίνουμε ότι μπορεί να μην επιθυμείτε να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες σας κατ΄ αυτόν τον τρόπο. Δεν θα χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες σας για τους σκοπούς που παραθέτονται παρακάτω εάν μας έχετε υποδείξει ότι δεν επιθυμείτε τη χρήση τους καθώς υποβάλλετε αυτές τις πληροφορίες. Επιπλέον, εάν οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε να σταματήσουμε να χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας για κάποιο ή γιά όλους τους παρακάτω σκοπούς, παρακαλούμε ενημερώσατε μας. Θα σταματήσουμε τη χρήση των πληροφοριών σας γιά τέτοιους σκοπούς το συντομότερο δυνατό. Σε αυτή τη περίπτωση, θα συνεχίσουμε να χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα για τους σκοπούς που αναφέρονται παραπάνω για όσο χρονικό διάστημα είναι λογικό.Kάποιες στιγμές θα θέλαμε να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες σας ως εξής: Έρευνα αγοράς και κατανομή των στοιχείων πωλήσεων, Ενημέρωση για τα προϊόντα μας και τις υπηρεσίες μας, το οποίο μπορεί να περιλαμβάνει και τηλεφωνική επικοινωνία, Παροχή των πληροφοριών στα συνεργαζόμενα γραφεία της Μεσσινα Α.Ε, τα οποία μπορεί να βρίσκονται εκτός ΕΕΑ, για να μπορέσουν να σας στείλουν πληροφορίες οι οποίες μπορεί να σας ενδιαφέρουν. Επιπλέον, κάποιες φορές θα θέλαμε να δώσουμε το όνομα σας, τη διεύθυνση και e-mail και όποιο άλλο προσωπικό δεδομένο μας έχετε υποβάλλει σε επιλεγμένα τρίτα μέρη, τα οποία μπορεί να βρίσκονται εκτός ΕΕΑ. Αυτά τα τρίτα μέρη μπορεί να χρησιμοποιήσουν τις πληροφορίες σας γιά Έρευνα αγοράς και κατανομή των στοιχείων πωλήσεων, Ενημέρωση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, Παροχή των πληροφοριών στα συνεργαζόμενα γραφεία και εταιρείες για να μπορέσουν να σας στέλνουν πληροφορίες οι οποίες μπορεί να σας ενδιαφέρουν. Υπάρχει περίπτωση να συλλέξουμε αυτομάτως μη προσωπικές πληροφορίες γιά εσάς όπως ο τύπος του internet browser που χρησιμοποιείτε ή την ιστοσελίδα από την οποία ήλθατε στο site μας. Επίσης μπορεί να συναθροίσουμε λεπτομέρειες τις οποίες μας έχετε υποβάλλει (για παράδειγμα την ηλικία σας και την πόλη που ζείτε). Δεν μπορείτε να αναγνωριστείτε από αυτές τις πληροφορίες και χρησιμοποιούνται μόνο για να μας βοηθήσουν να παρέχουμε αποτελεσματικές υπηρεσίες σε αυτήν την ιστοσελίδα. Υπάρχει περίπτωση να παρέχουμε σε τρίτα μέρη τις μη προσωπικές πληροφορίες ή τα συναθροιστικά δεδομένα σε σύνδεση με αυτό το site. Υπάρχει περίπτωση να αποθηκεύσουμε κάποιες πληροφορίες (κοινώς γνωστές ως "cookie") στον υπολογιστή σας καθώς κοιτάτε το site μας. Μπορούμε να διαβάσουμε αυτά τα cookies για πληροφοριακούς σκοπούς όταν επισκεφθείτε ξανά την ιστοσελίδα μας. Ο τύπος της πληροφορίας που συλλέγουμε ως αποτέλεσμα του cookie που έχετε δεχτεί είναι συγκεκριμένος στον υπολογιστή σας και περιλαμβάνει τη διεύθυνση IP, την ημέρα και την ώρα που ο υπολογιστής σας επισκέφθηκε αυτήν την ιστοσελίδα, ποιά μέρη της ιστοσελίδας επισκέφθησαν και εάν όλες οι σελίδες λειτούργησαν επιτυχώς. Αυτή η πληροφορία είναι ανώνυμη, εκπροσωπεί τον υπολογιστή παρά το άτομο. Οι περισσότεροι web browsers μπορούν να ρυθμιστούν ώστε να μη δέχονται cookies ή να σας ειδοποιούν σε περίπτωση που σας αποστέλλεται κάποιο cookie. Χρησιμοποιούμε την πληροφορία cookie για να βελτιώσουμε την γνώση για τη χρήση της ιστοσελίδας μας και για να έχουμε την δυνατότητα να εξακριβώνουμε εάν η ιστοσελίδα λειτουργεί σωστά. Αυτό μας επιτρέπει να εμπλουτίζουμε τις ηλεκτρονικές παροχές μας προς εσάς . Δεν είμαστε υπεύθυνοι γιά τα προσωπικά δικαιώματα και πρακτικές άλλων ιστοσελίδων ακόμη και εάν: έχετε εισέλθει στην ιστοσελίδα του τρίτου μέρος από αυτόν τον ιστότοπο ή έχετε συνδεθεί με αυτόν τον ιστότοπο από άλλη ιστοσελίδα Συνιστούμε να ελέγχετε τις σημειώσεις κάθε ιστοσελίδας που επισκέπτεστε και να επικοινωνείτε με τον ιδιοκτήτη ή τον λειτουργό τέτοιων ιστοσελίδων εάν υπάρχει κάποια ανυσυχία ή απορία. Υπάρχει περίπτωση να σας ζητηθεί να παρέχετε προσωπικές λεπτομέρειες για την οικογένεια σας ή τους φίλους, γιά παράδειγμα, έτσι ώστε να μπορέσουμε να τους στείλουμε λεπτομέρειες για τα προϊόντα μας και τις υπηρεσίες μας. Προτού παρέχετε αυτές τις πληροφορίες, παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι έχετε την συγκατάθεση τους ότι τα προσωπικά τους δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν κατ΄αυτόν τον τρόπο. Δεν θα χρησιμοποιήσουμε αυτές τις λεπτομέρειες με τρόπο ασύμβατο ως προς τα προσωπικά δικαιώματα. Υπάρχει περίπτωση να κάνουμε αλλαγές στις σημειώσεις γιά τα προσωπικά δεδομένα. Εάν κάνουμε κάποιες σημαντικές αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε αυτά τα προσωπικά δεδομένα θα σας πληροφορήσουμε σε αυτήν την σελίδα. Παρακαλούμε ελέγχετε τις σημειώσεις για τα προσωπικά δεδομένα τακτικά.

~~~ Αγοράστε σήμερα με την πιστωτική σας κάρτα και πληρώστε σε 3 Άτοκες Δόσεις αγοράζοντας τα εμπορεύματα που χρειάζεστε σήμερα με πίστωση, ενισχύοντας τη ρευστότητα σας. ~~~